Den här sidan har begränsat stöd för din browse. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox
📞 08 16 64 64 - vår telefonlinje är alltid öppen!

 

Vilken ring ska jag fria med? 4 tips för att välja rätt förlovningsring för frieri

Vilken ring ska jag fria med? 4 tips för att välja rätt förlovningsring för frieri

Många drömmer om det ögonblick då deras älskling går ner på knä och friar med Ringen med stort R. Om det här är din partners dröm så finns vi här för dig! De flesta som kommer till oss för att välja förlovningsring att fria med har ingen aning om vad de ska välja. Känner du igen dig? Oroa dig inte! För någon med liten eller ingen erfarenhet av smycken och ringar finns det framförallt fyra saker du kan vara uppmärksam på för att ta reda på din partners stil och smak på smycken. 

Skrivet av: Cecilia Kores 


4 tips för att välja rätt förlovningsring att fria med 

Det finns några saker du bör vara uppmärksam på för att ta reda på din partners stil och smak på smycken och framförallt ringar: 

1. Titta i din partners nuvarande smyckessamling 

Kan du hitta ett gemensamt tema? Föredrar din partner smycken i guld framför silver eller vitguld? Är stilen på smyckena enkel och klassisk, eller uppseendeväckande och färgsprakande?

2. Var uppmärksam på hintar din partner kan ha skickat till dig 

Har hen visat dig idéer på drömringar på Pinterest, eller gillat vissa bilder med ringar på Instagram? 

3. Fråga din partners vänner

Om du har tur kan hen ha beskrivit sin drömring för sina vänner eller familjemedlemmar. Du kanske rentav kan fråga en nära vän till din älskling om hen vill gå med till juveleraren och hjälpa dig att välja den perfekta ringen! 

4. Visa bilder

Ta med bilder på de smycken din partner bär dagligen och visa dem för juveleraren. Då kan hen hjälpa dig hitta en ring som matchar din partners smak.  

Alla små hintar du kan samla på dig och visa för juveleraren är värdefulla! Kom ihåg att vi träffar människor varje dag som har varit precis där du är nu, och vi vill inget hellre än att vägleda dig till att finna den perfekta förlovningsringen för din partner!

 

Alla små hintar du kan samla på dig och visa för juveleraren är värdefulla! Kom ihåg att vi vill inget hellre än att vägleda dig till att finna den perfekta förlovningsringen för din partner! En blandning av evighetsringar, även kallade alliansringar, Mumbaistockholm. 

Det kommer gå bra  

Blir du fortfarande nervös bara av tanken på att välja ut den ring som din partner ska bära resten av livet? Lugn, bara lugn! Lita på att om du inte har fått tydliga hintar från din partner om hens smakpreferenser, och inte heller hens vänner eller familj har fått det – så är det antagligen för att din partner vill att du ska välja! 

Det faktum att ringen är fylld med din kärlek är det viktigaste, och det som gör ringen så speciell för er! 

Så viktigast av allt: välj förlovningsringen med kärlek. Då kan det helt enkelt inte gå fel!

Vi hjälper dig gärna med att välja din och din partners drömringar. Ring oss, maila till online@mumbaistockholm.com eller boka tid i vårt showroom.

Vill du börja med lite inspiration? Spana in några av de populäraste ringarna för frieri, förlovning och vigsel.

XX 

Cecilia 

Allt kommer att bli bra! Privata bilder vi fått ta del av från våra kunders frierier. Snart är det ni! Ringar Mumbaistockholm

Lyssna gärna på Avsnitt 33 av Smyckespodden:  Jakten på förlovningsring! Hon friade till sin kille i sängen om OS-kommentator Hanna som friade till sin kille i sängen dagen innan de skulle skiljas åt i en månad.  Klicka nedan eller lyssna på Spotify, Acast eller i Apple's poddspelare. 

You deserve fine jewelry!

Varukorg